Reggae Is Good For You with DREADSQUAD & JAHMMI YOUTH

“Супер героите на българската и полска реге сцени обединяват сили за едно лудо парти!”

След успешното първо есенно издание, Reggae is good for you! се завръща с едно от най-актуалните имена на съвременната реге и денсхол сцена.

Dreadsquad, човекът стоящ зад станалия вече култов ремикс на Skrillex и Damian Marley ще бъде специален гост на Reggae is good for you! на 28-ми декември в side B на Mixtape 5.

Пристигащ специално от Полша, продуцентът на ридими като Screw Dem и Sleng Teng International обещава да ви накара да танцувате цяла нощ!

За компания на полския гост, организаторът е събрал едни от най-свежите имена на местната сцена, а именно Jahmmi Youth (Roots Rocket), който преди месец издаде първия български реге/денсхол микстейп Ridin di riddims, General Yogurt (а.к.а. Ерол от Уикеда), Kappa Irie (Zionlionz) и Сава (Camp Sessions).

С подобен лайн-ъп няма никакво съмнение, че пред-новогодишното издание на Reggae is good for you! ще остане в историята.

Билети ще се разпространяват от 5-ти декември в мрежата на www.ticketstream.bg на цена от 10лв. На място (ако има останали), билетите ще струват 12лв.

Непълнолетни могат да влизат единствено с нотариално заверена декларация от родител.

Внимание, капацитетът е ограничен до 150 души!!!

Comments