RAGGA MUFFIN @ club *MIXTAPE 5*

1305308_562495890465558_1400553221_n

Ето го и първия мъфин за сезона!

Липсва ни лятото и онази вечер на Wake Up, която ще помним цяла зима, но то още не е свършило съвсем. Въпреки това, за място избрахме добрия стар Mixtape 5. Нощта на мъфините , джънгъла , денсхола и регето ще е специална както винаги и сега ще ви обясним защо.

Стана почти традиция на RaggaMuffin партита да се прави промо на видеа на Roots Rocket Label и други реге и джънгъл артисти. Знаете че Bibi Youth неведнъж е била основен елемент от шоуто на сцената. Сега идва моментът да я погледаме на екрана и да представим първото й видео, което е дует с Jahmmi Youth “cause you’re my sistah in music yeeh”! Музиката към песента “EASE UP” е продуцирана от VoLion. Tекстът е дело на Jahmmi & Bibi Youth, a зад камерата – Александър Антонов(Little).

На последния RaggaMuffin обстановката беше взривоопасна, а “Wake Up Varvara” не беше посрещал толкова много и толкова заредена публика до тогава. За 27 септември Jahmmi ви е подготвил много огън, много текст, минимум стрес и няколко нови песни + както винаги гост музиканти и изпълнители, като
Kappa Irie & Мерудия, които ще изпълнят новия си трак – Minimum Stress.
Това не е всичко, но останалото ще видите и чуете на място!

“All di Massive an Crew unnu betta get ready fi go party JA way inna Sofia citEy!”

Comments