RAGGAMUFFIN 4 @ MIXTAPE 5 – 23.03.12


Ragga Muffin е парти с ясна идея. Да събере готини и омаяни хора, които да бъдат пренесени на плажа, танцувайки под звуците на реге, рага, дъб и джънгъл. Всеки да получи топли вибрации през зимата, които да го заредят с топли чувства…, защото музиката ни дава именно това.

Ragga Muffin crew-то направи своите първи три партита на софийски терен. През лайнъп-а минаха едни от най-стабилните имена на родната сцена: Sen I, Zafayah, Jahmmi Youth, Kappa Irie, Kin Dread, Lazy Face, Xonic. Те бяха подкрепени от резидентите на вечерта Emil Prize и SAVA.

Четвъртото парти ще стане факт на 23-ти март. На пулта ще се завъртят резидент диджеите на вечерта, а на микрофоните ще застанат Sen I, Zafayah, Jahmmi и Bibi Youth. Комбинацията вече доказа, че знае как да предизвика карибска буря и няма да се спре пред нищо да повтори. На входа ще ви чакат и неизменните „рага” мъфини!

Този път видео-премиерата ще бъде на песента “MESSAGE TO DI YOUTH”, записана за новия албум на френския дъб-реге продуцент и музикант WEBCAM HI-FI, с участието на Jahmmi Youth, Zafayah и Sen I. Сред имената, работили с него, се открояват Earl16, Joseph Cotton, Alpha Blondy, Carlton Livingston, Humble-I, Ranking Joe, Ranking Trevor, Tony Tuff, Ras Zacharri, Horace Martin, Zion I, Roberto Sanchez… Новият албум на WEBCAM HI-FI излиза на 2 април на CD и винил (първата реге плоча с участие на български артисти).

Roots Rocket Sound, обогатен от красивите вокали на Bibi Youth, ще ни залеят с позитивен карибски vibe, този път обхващайки и дълбоките junglist massive дебри.

FB event: here

Start: 22:30 ч.
Ticketstream: 5лв.
Вход: 6 лв. / 8 лв. – след полунощ
18+

Comments