Raggamuffin In di Jungle @ Maimunarnika – ‘Sacred Society’ video promo

Basic CMYK
WHY WE ALL GO WASTED IN “Борисовата Градина” ?

BECAUSE JUNGLE IS MASSIVE!!! …и няма кой да ни пречи…

От първия си път на Смокиня, RAGGA MUFFIN не се е състоял на открито, но ето, че това се случва и то много скоро.
На 28ми юни Джунглата в Борисовата Градина и по-точно “МАЙМУНАРНИКА” ще ни приюти, за да се насладим на свежия звук на: Reggae, Ragga, Dancehall и разбира се JUNGLE Drum&Bass.

Подготвили сме ви изпълнения на живо, диджей сетове и едно видео промо.

Естествено LIVE пърформансът е поверен в ръцете на Jahmmi Youth, който като част от RaggaMuffin Crew-то, неведнъж е изнасял избухващи сетове, наситени с много енергия и гост изпълнители.
Този път няма да е различно, но естествено ще има нещо ново и като песни, и като гост вокалисти + специалното участие на Sen I от ROOTS ROCKET.

Лятната видео премиера със заглавие ‘Sacred Society’ отново е с участието на Krivak&Charoday, но този път в продукцията се включват Digital Soul и SEN I, от който освен завладяващи вокали и позитивно послание, очакваме и сериозна социална визия в реализацията на новия клип.

След това ще се пренесем към dj-сетовете на останалите гости. SAVA ще ни изненада със специалния си денсхол – рага сет, а след него до края на вечерта остaваме в дебрите на JUNGLE-а с Emil Prize (Camp Sessions), XONIC (Fruit Sessions) и Krivak&Charoday B2B Business!

Доста обещания и сериозна програма, но правителството на Ragga Muffin ще се справи както винаги.

FB EVENT

Отваряме в 20:00ч.
LIVE performance: 21:00ч.
Вход: 6 лв.
18+

Comments