Reggae Balkans

reggae_balkans

Roots Rocket и сръбската Ital Vision Soundsystem обединяват сили за едно парти с неслучайното заглавие “Reggae Balkans”.

Специален гост е Prince Sol (Ital Vision/Roots And Sound) – реге мисионер, селектор и артист, чийто live сетове са изпълнени с мощни бас-линии, нестихващи призиви за обединение на всички балкански братя и сестри, както и с енергични вокали и фрийстайл. Истински отдаден на каузата, този път Prince Sol идва с важна мисия – със съдействието на Европейската културна фондация (European Cultural Foundation), той ще проведе редица неформални срещи в различни български градове с всеки, който по някакъв начин иска да допринесе за развитието на балканската реге сцена. Така че, ако ти си от гореописания тип, заповядай в 17ч. на 26-ти юли в Маймунарника, където ще стартираме проекта. Each one teach one!

От неформалната среща, събитието ще се влее в мощно парти в класически soundsystem формат. Домакините на партито Sen I и Zafayah (Roots Rocket) са подготвили roots reggae, rub-a-dub и new roots сетове и live включвания, които в комбинация с един от основните реге двигатели и раста посланици на западната ни съседка ще ви държат във въздуха до ранни зори. Както повелява ямайската традиция, ще има и open-mic session.

Начало – 21ч. Вход – 5лв.

FB EVENT

Comments