Reggae is good for you 19.10.2012 @ Mixtape 5

Есента настъпва, и отново е време за реге!Поредицата партита Reggae is good for you! се завръщат, като техни гости ще бъдат както обикновенно някои от най-утвърдените имена на съвременната реге, дъб и ска сцена. След три успешни издания през пролетта на които участваха гости от Бразилия и Македония, първото Reggae is good for you! са сезона ще представи отново ексклузивни гости :

Българската ска-фънк-реге банда БГз ще представи официално чисто новият си албум “Ново начало”. Наследник на страхотният първ

и едноименен диск на групата излязъл през 2010-та година, новото издание на БГз не е за пропускане.Големи дози калифорнйиско реге и ска звучене овкусено с много фънк ще бъдат в менюто за този много специален концерт, като се очаква и включването на гост музиканти.

Хърватският саунд систем Balkan`s Hi-Fi е голямото международно име което ще се включи в първото издание на Reggae is good for you! за този сезон. Автори на първата компилация в която са включени само балкански реге изпълнители (Balkanfarraj vol 1 & 2, издадена от сръбският EXIT festival и промотирана на Montreux Jazz Festival), Balkan`s Hi-Fi са едно от малкото балкански имена които са редовни участници на фестивали като Outlook Festival, EXIT и т.н.

С над 10 години опит зад гърба си и турнета из цяла Европа, Balkan`s Hi-Fi ще ви предложат сет изпълнен с ексклузивни дъбплейтове, реге, дъб и джънгъл.

Не на последно място трябва да отбележим екипът който ще сформират Balkan`s Hi-Fi и Zafayah от Roots Rocket. Очаквайте неочакваното!

За доброто ви настроение ще се грижат също така екипът на студентското радио Реакция, и водещият на Jamaica Air Force radio show и организатор на вечерта selector Lazy Face.

Билетите за събитието ще се цена от 10лв на предварителна продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на www.ticketstream.bg. В денят на събитието цената им ще бъде 12лв. Лица под 18 години ще бъдат допускани с нотариално заверена декларация от двамата родители!

Партито ще се проведе в изцяло обновената малка зала на клуб Mixtape 5, като вратите ще отворят точно в 22ч. Бройката на билетите е ограничена.

Reggae is good for you! се организира с приятелската подкрепа на ром Sailor Jerry и Hendrick`s gin.

FB event

BGz : http://bgz.hit.bg/
Balkan`s Hi-Fi : http://soundcloud.com/balkanshifi
Zafayah : www.facebook.com/Zafayah.music
selector Lazy Face : http://soundcloud.com/selecter-lazy-face
Radio Reaction : https://www.facebook.com/reakcia

Comments