ROOTS ROCKET BAND @ BRAZZOBRAZIE 2013

brazzobrazie

ДЕН ПЪРВИ

Второ издание на фестивала Brazzobrazzie, посветен на лудостта, богатството и многообразието на духовата музика, който през 2013 година ще е още по-пъстър, празничен и жизнеутвърждаващ.

Чудно фънки начало на фестивала ще дадат младите музиканти от Funky Miracle с репертоар от техни авторски парчета, както и с аранжименти на любими фънк класици.
След тях директен внос на “Смут и мизерия от Източна Румелия” ще направят музикантите от едноименната формация със слабост към фънка, фюжъна и джаза, които разбират какво ще изпълнят, чак когато започнат да го изпълняват.
Оригиналният реге груув и позитивните послания, подплатени със завладяваща брас секция, са част от елементите на музикалната мисия, която реге формацията Roots Rocket Band със сигурност ще изпълни успешно в първата фестивална вечер.
Духовият купон ще продължи със суинг кралиците от Сентиментъл Суингърс и техните очарователни рицари от Михаил Йосифов секстет, които, специално за фестивала, подготвят нова, доста любопитна програма.

В моментите, когато на сцената на фестивала ще се вихрят озвучителите, музиката ще бъде поверена в четири сръчни ръце – на Mr. Brown Sugar и на WahTony.

Предварителна продажба на билети на цена 15 лева за една фестивална вечер и 35 лева за целия фестивал могат да се закупят от мрежата на http://web.ticketstream.cz/bgts/.

Comments