ROOTS ROCKET BAND @ SOFIA LIVE CLUB (DJ sets: Reaction Selekta Crew and Jamaican Air Force)


На 2 ноември 2012 се навършиха 82 години от коронясването на Рас Тафари Маконен за Император на Етиопия, когато той приема името Хайле Селасие I (сила на троицата) и титлата Всепобеждаващият лъв. Това събитие се приема и за символичното начало на Раста движението.

Две седмици по-късно Roots Rocket Label ще отбележи празника на Jah Rastafar I с двучасов концерт на 17 ноевмри в София…

След горещото реге лято е време за пренасочване на карибския бриз към Sofia Live Club. Roots Rocket Band са готови да споделят позитивната енергия, зареждайки клубната атмосфера с изобилие от слънчеви вибрации и неустоим реге ритъм, балансирани от характерните за стила тежки бас линии. Оригиналния груув, комбиниран със залвадяващата брас секция на бандата и универсалните раста послания са част от елементите на все по-осезаемата им музикална мисия. След концертите в Словакия, Сърбия, Румъния и Македония през изминалия сезон, неуморната десетка открива златна есен 2012 на родна почва със стабилен DJ съпорт – Reaction Selekta Crew и Jamaica Air Force. Групата ще представи и неизпълнявани досега тракове от най-новите колаборации на Zafayah, Jahmmi Youth, Sen I и изряващата реге перла – Bibi Youth.

FB Event

Билети:
7лв. – предварителна продажба от ТУК
10лв. – на място

Comments