StereoChemistry – Samity’s debut album release party

stereochemistryМного цвят и лятно настроение ще залее софийския музикален клуб – Studio 5 на 26-ти февруари, защото Samity ще представи дебютния си албум StereoChemistry. Всъщност Samity е първият продуцент поканен да участва в първият реге лейбъл в България Roots Rocket. Той е автор на много емблематични песни на групата като Times Come (Sen I), Take it Slow (Zafayah), както и съвместната им нова продукция Musical Religion.

StereoChemistry освен дебютен албум на продуцента е също така и първият официален релийз на Samity през Реге Ракетата. В албума си младият “Дъб Мастър” си партнира с няколко чужди имена като Jah Marnyah. Роден и отгледан в Монсерат, след преместването на семейството му в Англия, младият изпълнител открива саундсистем културата и по-специално дъб музиката. Jah Marnyah е един от най-търсените студийни вокалисти в Обединеното Кралство. Емблематични негови парчета са Stormy Weathers и Technology от продуцента Dub Terror. Благодарение на съвместните си проекти с Vibronics той успява да обиколи цял свят за да отправи посланията си.

Друго значимо име, което заема място в албума е I-Mitri, част от екипа на Vibronics. I-Mitri е дълбоко повлиян от реге изпълнителите от Сейнт Кроа, което проличава и в трака му с нашия продуцент наречен Love Life. I-Mitri освен МС, също така е радиоводещ на едно от главните предавания в UK за дъб и реге музика, слушано по целия свят от любителите на този жанр.

И накрая, но не на последно място е талантливият италиански певец от Неапол, MC BACO. Baco освен като певец се изявява и като продуцент. Продуцирал е ридими, в които са взели участия познатите ни имена като Raz Zachari, Steppa Style, Blackout JA.

StereoChemistry ще бъде достъпен за свободно сваляне ден след промоцията му единствено и само от сайта на Roots Rocket (www.rootsrocket.org). Също така меломаните ще имат възможност да се сдобият с него и в СD формат, на промоционална цена във вечерта на промоцията.

В лайв сета на Samity ще вземат участие добре познатите ни имена oт Roots Rocket Band – Sen I и Денис Попстоев (sax), а партито ще започне със специалният сет на JahBeat.

FB EVENT

Comments