Zafayah alongside Samity @ Dada Bar / Veliko Tarnovo

sz_vt
Само два дена преди парламентарните избори имате възможност да направите своя музикален избор и да дадете своя глас за българската реге коалиция, представена от двама висши пилоти в Roots Rocket – ZAFAYAH и SAMITY. Този петък – 10-ти май, мястото е Dada Bar, а входът е 4лв.

Zafayah се завърна преди месец от турнето си в Индия и Непал, където направи редица концерти с тамошните основни фигури Reggae Rajahs и Low Ryderz, както и от голям успех в Прага, където заедно с Roots Rocket live band спечелиха финала за Източна Европа на European Reggae Contest-a. Очаквайте повече огън от всякога, нови тракове, както и някои от познатите на реге обществото парчета…

Заедно със Samity и RootsRocket Band направиха и мини-турне в Турция, където взривиха Истанбул и Анкара с 2 незабравими концерта.

От своя страна пък, Samity в началото на годината издаде първия по рода си дъб албум, включващ няколко важни лица в световната дъб и реге сцена като I-mitri, Jah Marnyah и Komadub.
Чуйте на живо дъб миксове на парчетата от албума, ние ви гарантираме гладко космическо пътуване с реге ракетата. За ценителите ще има и Strictly Vinyl Selection, която върви добре и с open mic, както повелява ямайската традиция.

Линкове:
————————–————————–
https://www.facebook.com/Zafayah.music
https://soundcloud.com/samity
www.rootsrocket.org

Comments