“Black Gully Side” Jahmmi Youth & Zafayah with Root Souljah (new video)

Дългоочакваният видео дебют на Jahmmi Youth & Zafayah!

Песента е посветена на едно любимо наше място – Карадере. Място, където много от нас са прекарали незабравими лета и са срещнали незабравими лица. Едно от малкото черноморски кътчета, неопорочени от багера на алчната човешка мисъл. Карадере попада в зоната на защитените от Натура 2000 територии. Може би неслучайно песента се превръща в своебразният ни арт-протест в момент, който е решаващ за съдбата на този летен рай. На премиерата ще бъде дадена думата и на всеки, който иска да сподели впечатления и мисли за Карадере и на фона на иначе айляшкия летен саунд на Roots Rocket и Zionlionz в лицето на Dancing Lion, ще бъдат отправени сериозни послания.

Музиката на песента “Black Gully Side” е на Root Souljah и е записана в Графити студио от:

Цветан Чобанов /Cheeba/ – клавир, орган, композиция; Александър Георгиев /Alex G/ – китара, Пламен Желязков /Flambо/ – бас, Стефан Цеков – барабани, Деян Неделчев /Dizza/ – перкусии.

Микс, мастъринг и дъб ефекти – Dub Caravan (London, UK).

Заповядайте на официалната прожекция на “Black Gully Side” на 18 юни в клуб “Twins” /НДК/, с лайф сет на Roots Rocket Sound, както и лятна селекция от Dancing Lion /ZLZ/!

Lineup:

Roots Rocket – Jahmmi Youth / Zafayah / Sen I / Kin Dread / Bibi Youth
Zionlionz – Dancing Lion

“Black Gully Side is a place so divine yaah…

Jah himself – him ah di mighty designah…”

Песента можете да чуете тук :

Zafayah
Jahmmi Youth